Rothfuss Best Gabion na sejmu “Nordbau 2019” v Neumünster Nemčija

Skupaj s trgovskim združenjem »Vrt, krajina in športni objekti Schleswig-Holstein (»Garten-, Landschafts und Sportplatzbau Schleswig-Holstein Garten«) je podjetje Rothfuss Best Gabion na sejmu “Nordbau 2019” v kraju Neumünster v Nemčiji, septembra 2019 pokazalo močno prisotnost na evropskem trgu.

Sistem za zaščito pred hrupom iz zemeljske košare.

Na približno 90.000 kvadratnih metrih razstavnega prostora je največji kompaktni sejem Severne Evrope na temo “gradnje” ponudil prostor za približno 850 razstavljavcev, da so svoje nove izdelke predstavili na primeren način. Sejem, ki ima sedež v kraju Neumünster v Nemčiji od leta 1955, je letos znova privabil več kot 60.000 obiskovalcev.

Model preseka protihrupnega gabiona Silent Plus.

Razstavni prostor v Neumünstru

Glavne teme na stojnici Rothfuss Best Gabiona, so bile prenova športnih objektov in drugi ukrepi za zmanjšanje hrupa. Poleg zemeljske košare za zaščito pred hrupom (dolžine 8,0 metra / 2,4 metra višine) so predstavili sistem “Silent Plus” s peščenim jedrom (dolžine 2,0 metra / 2,0 metra višine) in trapezno košaro z betonskim jedrom (dolžine 2,0 m / 2,0 metra višine) na razstavi Nordbau 2019.